Оhër, liqeni “pushtoi” rrugët dhe trotuarët e qytetit (VIDEO)

Shpërndaje

Ciklon Aleksej mbrëmë ka shkaktuar vërshime masive në Ohër. Rrugët dhe trotuaret e qytetit janë plotësisht nën ujë nga dallgët e mëdhaja që vijnë nga liqeni.

Qyteti i Ohrit i ngjante mbrëmë Venecias dhe kjo është regjistruar edhe nga kamerat e televizionit Alsat M. Lëvizja në një nga rrugët në qendër të qytetit është e pamundur.

Banorët ankohen se situata po bëhet edhe më kritike.

Loading...