​Mbeturinat e Maqedonisë dhe Kosovës përfundojnë në Shqipëri (Foto)

Shpërndaje

Rritja e nivelit të ujërave në liqenin e Fierzës ka ri sjellë ndotjen e basenit më të madh ujor në vend, ku tonelata mbeturinash janë depozituar në sipërfaqen e liqenit.

Është e njëjta ndotje masive si në periudha të mëparshme, e shkaktuar nga mbeturinat që transportohen nga rrjedha e lumenjve nga Kosova e Maqedonia.

Fierza është në kuotën maksimale të saj, transmeton tch

Loading...