MaqedoniTop Lajme

6 vite burg për Boban Iliqin, dënohen edhe familjarët e Almirit (VIDEO)

Shpërndaje

Gjykatësja sapo ka shqiputar dënimin për Boban Iliqin, vrasësin e Almir Aliut katërvjeçar nga Kumanova, raporton reporteri i Gazetës Lajm nga Kumanova. Gjykatësja ka shqiptuar edh dënim për familjarët e Almiritl. Babai i tij, Sedat Aliu është dënuar me 9 muaj burg, kurse Abdulla Aliu dhe Sami Demiri me nga 6 muaj.

Loading...