Aleanca për Shqiptarët zgjodhi sot nënkryetarët dhe organet e tjera partiake

Shpërndaje

Aleanca për Shqiptarët, sot më 27.04.2018, mbajti mbledhjen e parë të Kryesisë Qendrore.

Kryesia Qëndrore e ASH, zgjodhi Nënkryetarët e sajë, zëdhënësin e partisë dhe dy sekretarët organizativo-teknik të ASH

Për Nënkryetar të Aleancës për Shqiptarë u zgjodhën:

1. Mr.Sc Remzi Mehmedi
2. Doc. Dr Elmi Aziri
3. Mr.Sc Bujare Abazi

Zëdhënës i Aleancës për Shqiptarët u zgjodh:

Mr.Sc Flakron Bexheti

Sekretar tekniko-organizativ të Aleancës për Shqiptarët u zgjodhën:

1. Bujar Bajrami
2. Samir Rakipi

Gjithashtu në mbledhjen e Kryesisë Qëndrore u diskutua edhe për gjendjen poltike në Maqedoni.

Loading...