Ana Kabashi ju ‘çmend’, në këtë video

Shpërndaje

Ana Kabashi ishte e ftuara e radhës në emisionin më të ri ‘DESK show’, nën moderimin e Shpëtim Deskut i cili transmetohet në televisionin T7
Si çdo javë edhe kësaj radhe i ftuari, e mëson se çfarë të bëj prezantuesi. Pasiçë, Ana ushtron vazhdimisht në palestër dhe ka një fizik të mrekullueshëm, ajo e mëson Shpëtimin se si të arrij ca muskuj.

Për më shumë, ndiqni emisionin e plotë:

Loading...