Maqedoni

Anashkalohet ndërtimi i rrugëve në vendbanimet shqiptare

Shpërndaje

Disa ditë më parë nga Ministria e Transportit dhe lidhjeve u publikua plani për ndërtimin dhe rikonstruimin e rrugëve në gjatësi prej 800 kilometrave dhe vlerë prej 270 milion eurove.

Në këtë cikël investimesh në infrastrukturën rrugore, nuk janë paraparë ndërtime të rrugëve në vendbanime shqiptare. Rruga rajonale Shkup-Bllacë edhe pse ishte premtuar nga zyrtarët shqiptarë në Qeveri, nuk do të jetë në projeksionin e investimeve këtë vit. Edhe njëherë jemi dëshmitarë të diskriminimit sistematik të shqiptarëve.

Loading...