Maqedoni

Arusha gjigande në Malet e Sharrit (FOTO)

Shpërndaje

Irfan Selimi nga Tetova ka sjellur disa pamje të mrekullueshme nga Malet e Sharrit në të cilat shihet një arushë gjigande.

Ai kishte montuar kamerat në drunjët e malit dhe për disa ditë rresht ka mbledhur pamje të çdo levizjeje të arushës.

Loading...