Maqedoni

ASH do të zgjedh kryesinë qendrore

Shpërndaje

Aleanca për Shqiptarët të dielën do të mbaj Kuvendin Qendror. Kërçovë. Në këtë mbledhje që do të mbahet në Kërçovë do të zgjidhen anëtarët e Kryesisë qëndrore të ASH, dhe Sekretari Gjeneral i Partisë.

Ndërsa siç mësohet nënkryetarët do të zgjidhen nga Kryesia Qëndrore e ASH-së.

Kryesia Qëndrore e ASH pritet të jetë prej 25 deri 31 anëtarë, me qëllim që ajo të jetë më efikase, duke rritur edhe peshën politike të antarëve të saj. Për herë të parë pritet që në kryesinë partiake të ketë antar të Kryesisë qëndrore nga Diaspora, njejtë sic ishte edhe rasti i delegatëve të Kongresit të I-rë të ASH, që zgjodhën antarë të Kuvendit Qëndror të ASH nga diaspora, dhe të njejtët tani do jenë të përfaqësuar në Kryesinë Qëndrore të ASH-së, theksojnë nga ASH.

Loading...