Babai i Almirit dënohet me 6 muaj burg !

Shpërndaje

Gjykata shqiptoi vendimin për rastin e Almirit. I akuzuari Boban Iliq dënohet me 6 vjet burg.
Babai i Almirit, Sedat Aliu dënohet me gjashtë muaj.
Gjyjatësja u arsyetua se i kanë marrë parasysh të gjithë provat dhe rrethanat. Tha se dënimi për Bobanin është adekuat.
Sami Demiri dhe Abdulla Aliu u dënuan me nëntë muaj burg.

Loading...