Maqedoni

Blindohet Shkupi, Tusk dhe 8 president e kryeministra vizitojnë Maqedoninë

Shpërndaje

Presidenti i Maqedonisë do të zhvilloj nesër një takim mes liderash nga procesi Brdo-Brioni që do të mbahet nesër në Shkup. Të ftuar pritet të jenë Kryetari i Këshillit të Europës, gjashtë kryetar dhe një kryeministër.

Në Shkup tashmë janë marë masat e sigurisë së lartë për shkak të vizitës së zyrtarëve të lartë të shumë vendeve përfshirë këtu sigurinë nga toka dhe ajri, helikopterët nesër do të fluturojnë mbi kryeqytet ndërsa do ketë regjim të posacëm në disa bulevarde.

Takimin e liderëve të vendeve në Shkup do e ndjekin 156 gazetarë dhe media, 116 nga evndi dhe 40 të huaj.

Loading...