Boban Iliç vrasësi i Almirit dërgohet në paraburgim

Shpërndaje

Gjykata pranoi kërkesën e prokurorisë publike qe ti shqiptojë të akuzuarit Boban Iliç paraburgim, kështu që ai atje do ta pret fuqizimin e vendimit për burgim.

Përndryshe Boban Iliç u lirua nga burgu pas një vendimi skandaloz të Gjykatës Themelore në Kumanovë si dhe Prokurorisë Themelore Publike për rikualifikimin e lëndës.

Si rezultat i kësaj u organizua një protestë masovike para qeverisë së Republikës së Maqedonisë ku protestuesit kërkonin përgjegjësi për ata prokuror që rikualifikuan lëndën.

Loading...