Çavkovi për pak nuk është rrahur me një ministër të BDI-së më 27 prill, ja emri i tij (VIDEO)

Shpërndaje

Sipas informacioneve që ka transmetuar KOD, një pjesë e dhunuesve të maskuar nga 27 prilli maskat i kanë marrë nga rezervat policore.

Ka ndodhur edhe një aksident verbal mes Mitko Çavkovit dhe Agim Nuhiut, i cili për pak nuk ka përfunduar me rrahje fizike, transmeton Gazeta Lajm.

Nuhiu mezi ka gjetur shtabin policor “Platforma” i cili ka koordinuar aksionin policor në Parlament. Çavkov ka qenë i veshur me trajnerka dhe i relaksuar.

Loading...