Danev: LSDM-BDI është qeveria me kriminale në historinë e Maqedonisë

Shpërndaje

Dragan Danev koordiniator i grupit parlamentar të VMRO – DPMNE-së ka drejtuar kritika të ashpra ndaj qeverisë LSDM – BDI, raporton Almakos.
“Puna e Qeverisë LSDM-BDI është qeveria me kriminale më e pasukseshme qe ka ekzistuar në historinë e Maqedonisë. Këtë e thonë qytetarët e Maqedonisë. Kjo Qeveri tregon se s ka kapacitete për drejtimin e shtetit. Në vend se të zgjidh problenet që premtuan se do t’i zgjidhin, ata merren me interesat e tyre. Gjatë kohës së qeverisjes tuaj keni demtuar interesat e atdheut dhe qytetarëve të tij. Projektet e vetme që keni bërë është partizimi i të gjithë institucioneve, keni hequr nga puna profesionist, i keni degraduar, jo vetëm se s ka përparim, por ka regres. Shkelja e Kushtetutës bëhet nga ju dhe e treguat edhe me Ligjin për përdorimin e gjuhëve.Nëse deputetët nuk e respektojnë ligjin, si do të kërk8ni qytetarët ta bëjnë atë”, deklaroi Danev, përcjell Almakos.

Po ashtu Danev VMRO-së tha: “Në vend se kjo qeveri të hap vende të reja punë, kjo filloi të bëjë atë qe di më mirë, të përzejë të oërzejë vazhdimisht nga puna ose degrafimin e tyre klasik. 2017-2018 keni përzënë qytetar profesionist nga puna. Punësoni ji njerez të rinj, por mos përzini njërëz qe më ato të ardhura mbajnë familjen, blejnë ushqim oër fëmijët e tyre. Gjynah dhe turp ajo që po bëni. Dhe zëri i popullit është “Mjaft është, NDALONI”

Tutje ai ka thënë se ankohen absolutisht të gjithët, të rinj, të moshuar, të gjithë ankohën, por jo nga LSDM dhe BDI, duke shtuar se Koço Angjushev ka marr mbi 25 milion euro kredi.

Loading...