Detaje të reja: Veljanovski më 27 prill ka biseduar me një deputet të BDI-së më shumë se me Vesel Memedin! Ja emri i tij! (Video)

Shpërndaje

Në emisionin “KOD” e udhëhequr nga gazetarja Snezhana Lupevska është publikuar video incizim ku shifen mesazhet e tij duke biseduar me shefin e sigurimit të parlamentint, deputetin Vesel Memedi si dhe Talat Xhaferin.

Sipas këtij emisioni, Veljanovski më 27 prill me Talat Xhaferin ka pasur komunikim më intenziv se sa me Vesel Memedin. Mirëpo deri sa është zbuluar përmbajtja e disa porosive që Veljanovski ia ka dërguar Memedit, nuk bëhet e ditur fare përmbajtja e tyre.

Këto detaje hedhin një dozë dyshimi lidhur me rolin e BDI-së dhe Talat Xhaferit në ngjarjet e 27 prillit edhe pse komunikimi mes tyre tek duhet të ndriçohet.

Loading...