Digjet një veturë në Tetovë (VIDEO)

Shpërndaje

Një tjetër veturë para disa çastesh është djegur në Tetovë ndërkohë që shkaqet nuk dihen. Për momentin zjarrfikësit janë në vendin e ngjarjes dhe po luftojnë me zjarrin ndërkohë që nuk ka informacione se cilat janë shkaqet kryesore të zjarrit.

Loading...