Dimovski për herë të parë ulet në bankën e e të akuzuarve

Shpërndaje

Deputeti I VMRO-DPMNE-së Ilija Dimovski është paraqitur në gjykatë për rastin “Titanik” të Prokurorisë Speciale.

Kjo është akuza e parë për deputetin Ilija Dimovski, i cili është njëri nga shumë funksionarët e VMRO-së të cilët akuzohen për shkeljen të të drejtës zgjedhore, shkeljen e të shprehurit lirshëm të zgjedhësve, shkatërrimin e materialit zgjedhor dhe keqpërdorimin e mjeteve për fushatë zgjedhore gjatë vitit 2012.

Loading...