E çuditshme ose jo, njeriu më i pasur i Shqipërisë është pa universitet

Shpërndaje

Edhe pse nuk wshtë model për tu ndjekur, në fakt hsumica enjerëzve më të suksesshëm në botë, janë ata që braktisën universitetin.

I tillë qenka edhe Samir Mane, i cili sot konsiderohet si njeriu më i pasur në Shqipëri.

Ky fakt është konfirmuar nga vetë biznesmeni, i ftuar në emisionin “Xing me Ermalin”, ndërsa moderatori e ka pyetur se çfarë kishte studiuar.

“Të bëj lek… Unë kam studiuar për degën e gjeologjisë, konkretisht për ‘pasurim mineralesh’. Nuk e mbarova universitetin dhe shkova në Vjenë”, u shpreh Mane.

Po ashtu, ai ka treguar se në Shqipëri ka të punësuar 3200 persona dhe xhiron paga në vit një shumë prej 40 milionë eurosh

Loading...