E tmershme, Magjistar futë zjarr në gojë…! (Video)

Shpërndaje

Ja çfar ndodhë në “Kojshia Show”.

Këtë të diele nga kërkesat e shumëta të shikuesve në “Kojshia Show” musafir ishin Hydajet Bytyqi Parapsikolog, Adem Kolgeci shërus alternativ si dhe Ilir Ferizi.

Parapsikolog dhe Magjistar në një moment ndezë zjarrin dhe futë në gojë, shiheni se çfar ndodhë.

Për më tepër shikoheni emisionin:

https://www.youtube.com/watch?v=wRHBxVwfmbA&feature=youtu.be (VID

Loading...