Fillon takimi Dimitrov- Koxias

Shpërndaje

Filloi takimi midis ministrave të punëve të jashtme të Maqedonisë dhe Greqisë, Nikolla Dimitrov dhe Nikos Koxias.

Takimi po mbahet në Zyrën e Kombeve të Bashkuara në Vjenë dhe ndërmjetësohet nga ndërmjetësuesi Methju Nimic.

Loading...