Fjalimi i Trumpit nga Shtëpia e Bardhë para sulmeve në Siri (VIDEO)

Shpërndaje

Presidenti i SHBA-ve, Donald Trump ka mbajtur një fjalim nga Shtëpia e Bardhë, para sulmeve në Siri ku ka shpjeguar objektivat e qarta që aleatët do shënjestrojnë në Siri. Ai theskon edhe një herë si ky operacion është ndërmarrë në bashkëpinim me Mbretërinë e Bashkuar dhe Francën.

https://www.youtube.com/watch?v=b46rh4-2a1g&feature=youtu.be

Loading...