Gostivar: Rreh nënën dhe kërcënon me bombë policinë

Shpërndaje

Dje rreth orës 14 në Stacionin Policor në Gallate, H.A 45 vjeçare nga fshati Senakos ka denoncuar se është sulmuar nga djali I saj A.A 21 vjeçar.

Nga ana e policisë është dalur në teren dhe në oborrin e shtëpisë janë takuar nëna , babi dhe duke biseduar me një person me inicale N.I për rastin në fjalë.Më pas, djali ka filluar të ofendojë pjesëtarët e policisë dhe prindërit e tij, ndërsa në një moment ka gjuajtur me gurrë në drejtim të tyre.Policia e ka paralajmëruar ndërsa I njejti është kërcënuar se do të gjuajë edhe me bombë.
Më pas policia ka arritur ta arrestojë, Ministria e Punëve të Brendëshme.

Loading...