I dërguan puthje, shimpanzeja ua kthen ‘surprizën’ … (Video)

Shpërndaje

Një nënë dhe një fëmijë po i dërgonin disa “puthje ajrore” një shimpanzeje në një kopsht zoologjik me shpresën se do t’ua kthente edhe ajo, por morën pas një surprizë të pakëndshme. Familja po vizitonte kopshtin e Fort Worth në Teksas të enjten, kur u drejtuan të shihnin shimpanzenë.

Pas dërgimit të puthjeve përmes xhamit duke shpresuar se shimpanzeja vendosi feçen përpara tyre.

Incidenti qesharak u kap në kamera dhe zbulon reagimin e tronditur të familjes me gjestin e shimpanzesë.

Nëna inkurajon vajzën e saj për të puthur në drejtim të xhamit, pak centimetra larg nga shimpanzeja në anën tjetër.

Loading...