I forti i Kosovës, kap me një dorë për rripin të pantallonave një person dhe e çon në ajër (VIDEO)

Shpërndaje

Nuk iu desh shumë punë e as mund njeriut më të fortë në Republikën e Kosovës, Bujar Mulit, për të kapur për rripi të pantallonave një person dhe për ta çuar lart apo siç thuhet shpesh në ajër!

Muli paksa edhe tallet sikurse shihet në video, duke i bërë me dije personi se edhe shumë persona sikur ky pa telash do të çojë lart. “Falënderimi i takon Zotit për këtë forcë që ma ka dhuruar. Pak nxemje para punës”, shkruan Muli, i cili njihet për ngritjen e peshave të rënda dhe që i ndalë veturat me duart e tij pavarësisht se sa i jep gaz.

Loading...