Ja emrat e anëtarëve të kryesisë së Aleancës për Shqiptarët (LISTA)

Shpërndaje

Aleanca për Shqiptarët dje në Kërçovë mbajti Kuvendin Qendror për zgjedhjen e kryesisë qendrore dhe të sekretarit të përgjithshëm. Agjencia e lajmeve INA ka siguruar një pjesë të emrave të kryesisë qendrore, por që shihen emra të rinj. Një pjesë e kryesisë qendrore janë emra që kanë qenë pjesë e saj, ndërsa shihet përfshirja edhe e emra të rinj, por edhe disa emrave, që njihen si veteranë të politikës.

Ja emrat që u zgjodhën për anëtarë të kryesisë

Remzi Mehmeti

Syrija Rashidi

Garip Kaba

Bekim Pocesta

Mujdin Bilalli

Samet Rahmani

Lirim Demiri

Vullnet Ferati

Ruzhdi Matoshi

Arta Toçi

Ilire Dauti

Qerim Mahmuti

Zulfi Adili

Bujare Abazi

Elmi Aziri

Rijat Shaqiri

Jetmir Ziberi

Bedri Beadini

Bajram Aliu

Loading...