Kastratit: Kam shkru hoxhë për ty , dhe jam duke pregaditur temën e diplomës (Foto)

Shpërndaje

Nje komentues ne postimin e Halil Kastratit ne rrjetin social ne facebook, eshte tejet interesant por nje ane edhe emocional, ai shkroi keshtu:Kam shkru hoxhe per ty , dhe jam duke pregaditur temen e diplomes kushtuar personalitetit tend kaq t’fort t’durushem, e t’qenndrueshem, kam deshire te te takoj at dite qe do te diplomoj, the vazhdimisht e lus Zotin e madh qe tme pasuroje per te vetmen arsye,t’jemi ai qe s’do ta le as nje njeri te jetoj ne kushte jo normale, Zoti t’ruajt i nderuar Hoxhë.

Loading...