Ku i zhduki 4 milionë denarë ish kryetari i komunës së Likovës, Sadulla Duraku nga projekti për ndërtimin e Shtëpis së Kulturës në fshatin Mateç?

Shpërndaje

Në emisionin e radhës në INSIDE, flet Vedat Ferati pronar i kompanisë “Ferati Bau” i cili akuzon ish kryetarin e komunës së Likovës, Sadulla Durakun për mallëverzime klasike lidhur me tenderin për ndërtimin e Shtëpis së Kulturës në fshatin Mateç.

Duraki nuk ia ka paguar gjysmën e çmimit kompanisë “Ferati Bau” dhe pronari i kësaj kompanie dyshon se ish kryetari i Komunës së Likovës Duraku ka bërë ndonjë marrëveshje tinzare me ish ministren Kanceska Mileska dhe dokumentet e tenderit janë zhdukur nga Ministria e Kulturës.

Shuma që nuk i janë paguar kompanisë “Ferati Bau” është më shumë se 4 milion denarë. Por ku kanë shkuar këto para, për më tepër na ndiqni të ejten në INSIDE ku ekskluzivisht do të flet pronari i kësaj kompanie Vedat Ferati.

Loading...