Argëtim

Meshkujt pëlqejnë vajzat inteligjente, por jo për lidhje

Shpërndaje

Inteligjenca është seksi, të paktën kështu pretendohet në teori. Një studim i fundit i realizuar nga tre Universitete, ai “Buffalo” në Kaliforni, Universiteti “Thousand Oaks” si dhe ai i Teksasit, kanë dalë në përfundimin se meshkujt i pëlqejnë shumë femrat e zgjuara, por nuk do donin të lidheshin me një të tillë. Përballë vajzave të zgjuara një mashkull humbet edhe karakterin e tij të fortë, theksohet gjithashtu në studim.j.j

Loading...