Mocioni: VMRO nuk e rrëzon dot Zaevin

Shpërndaje

Qeveria “Zaev” ka mundur t’i rezistojë një mocioni mosbesimi nga ana e VMRO-së, ku falë votave të pamundura mjaftueshëm të kësaj të fundit, nuk është rrëzuar dot.

Pak para mesnatës, me 62 vota kundër, 40 pro dhe 2 abstenime, mocioni nuk kaloi dot.

Mocioni i VMRO-së u kërkua me pretendimin e dështimeve të njëpanjëshme të qeverisë, dhe erdhi në një kohë të tensionuar për shkak të kalimit të Ligjit të gjuhëve. Shpresa ishte që mocioni do mund ta thyente Zaevin, pork jo nuk ndodhi.

Loading...