Muhamedi: Këshilltarët e Zaevit janë poste korrupsioni moral dhe “intelektual”

Shpërndaje

Nga, Analisti politik Nijazi Muhamedi

“Këshilltarët e Zaevit janë poste korrupsioni moral dhe “intelektual”, një shpërblim korruptiv politik që është duke e bërë jo vetëm me Lube Boshkovskin,një injorant me brire për “resorin këshilldhënës” që ia ka caktuar dhe më këtë Zaev e devalvon shumë, sheshit konceptin e qeverisjes së tij që e trumbeton. Po Boshkovski aty nuk është i vetmi injorant në post këshilltari, ka edhe të tjerë nga ana shqiptare të këtij kallepi. Dhe, merre me mend tash se sa besim mund të kemi tek një qeveri që e ka qitur fjalën se është “reformuese”, tek bën veprime që deklasojnë atë koncept në mënyrë injorante”, thotë Nijazi Muhamedi, analist politik.

Loading...