Në Kosovë gjendet vetura klasike që mban vulat e kohës së Hitlerit (VIDEO)

Shpërndaje

E prodhuar në vitin 1936, kjo veturë është sjellë dhe është restauruar në Kosovë.

Kjo veturë pronë e familjes Husaj gjendet në fshatin Nabergjan të Pejës, transmeton Express. Për të mësuar më shumë rreth kësaj veturë shikoni rubrikën Auto Profil të emisionit Autowoman.

Për më shumë pëlqeni faqen zyrtare në Facebook AutoWoman me Editën

Loading...