Rajoni

Në shkollat e mesme femrat simulojnë pozita seksuale (+16)

Shpërndaje

Një video që po qarkullon ditëve të fundit në rrjetet sociale tmerroi gjithë shoqërinë se si po devijon procesi arsimor dhe edukativ në shkollat e ndryshme në vend dhe jashtë saj.

Kjo video që tani është bërë publike se si 2 vajza në ndonjë shkollë të mesme simulojnë marrëdhenie seksuale.

Devijimet në shoqëri po marrin hov të madh, ndërsa parandalimi i tyre po është pothuajse inekzistent pasiqë institucionet nuk po marrin masa në ngritjen e vetëdijes shoqërore.

Loading...