Një i vrarë dhe një i plagosur nga Kumanova në Reçicë të Vogël

Shpërndaje

Një I vrarë dhe një i plagosur është bilansi I përleshjes së armatosur që ka ndodhur në ora 18.20 në rrugën 176 në Reçicë të Vogël.

Jo zyrtarisht mësohet se i vrari dhe i plagosuri janë nga Kumanova

Ndërkohë dy tjerë te arestuar njëri shtetas i Kumanovës kurse tjerti i Shqipërisë.

Policia ka dalur në vendin e ngjarjes ,kurse tek spitali i Tetovës vërehen forca të shtuara të policisë.

Loading...