Kuriozitete

Norvegjia ka hapur banjon publike më të bukur në botë (FOTO)

Shpërndaje

Norvegjia ka hapur atë që mund të konsiderohet tualeti më i bukur e më komod në botë.

I vendosur në breg të detit dhe rrethuar me malet me dëborë, tualeti ka një pamje mahnitëse.

Tualeti ka kaushtuar 2.56 milionë dollarë dhe përbëhet nga xhami si edhe një pjesë prej betoni.

Jashtë tualetit ka stola mermeri.

Loading...