Nuri Seferi e mëson kundërshtarin është një “bish” (Foto)

Shpërndaje

Kampioni shqiptar Nuri Seferi, ka mësuar kundërshtarin e tij të radhës

Shqiptari nga Maqedonia, do të takohet me Toylor Mobika, shkruan Gazeta Blic

Mobika, është kampion i Gabonit, dhe njihet si boksieri prej ma të fortëve në Afrikë. 

Seferi me boksierin e njohur do të takohet me datën 12 maj të këtij viti, dueli zhvillohet në shtetin e Gabonit

Gazeta Blic do iu mbaj të informuar për meçin  e shqiptarit Seferi.

Loading...