Padi penale kundër ish-kryetarit të Komunës së Prilepit, Marijan Risteski

Shpërndaje

Nga SPB-ja në Prilep njoftojnë se për arsye të dyshimeve për kryerjen e veprave penale, kanë ngritur padi penale kundër personave Marjan Risteski (46) për veprën e kryer penale”keqpërdorim të detyrës zyrtare” si dhe për pesë persona të tjerë të cilët kanë kryer vepër penale.

Marjan Risteski si kryetar i Komunës së Prilepit, i ka mundësuar personit shfrytëzim të pronës në mënyrë të paligjshme me vlerë 77,031,890 denarë, para nga buxheti i Komunës së Prilepit, për mirëmbrajtjen e rrugëve në sezonin e dimrit në territorin e Komunës së Prilepit.

Loading...