Maqedoni

Paralajmërohet Nikolla Gruevski se do t`i konfiskohet celulari

Shpërndaje

Në seancën e sotme të Gjykatës Penale për lëndën “Tenk” të PSP-së, gjykatësja Dobrila Kacarka e paralajmëroi Nikolla Gruevskin që të mos e shfrytëzoje celularin në gjykatë dhe të mos shkruaj porosi, transmeton Almakos.

Nëse e bën këtë gjë edhe njëherë, ka thënë gjykatësja, celulari do t`i konfiskohet. Gruevski u përgjigj se nuk ka qenë duke shkruar porosi në telefon.

Loading...