Bota

Përsëri sulm racist ndaj xhamisë në Stockholm

Shpërndaje

Xhamia Stockholm në kryeqytetin e Suedisë, Stockholm, përsëri ka qenë cak i një sulmi racist, transmeton Anadolu Agency (AA).

Në një deklaratë të bërë nga administrata e xhamisë Stockholm, thuhet se në derën e xhamisë është vizatuar svastika.

Në deklaratën ku është theksuar se sulmet islamofobike dhe raciste çdo ditë e më shumë shënojnë rritje, sulmi ndaj xhamisë u dënua.

Sipas lajmit të televizionit shtetëror të Suedisë, SVT, Xhamia Stockholm në vitin 2017

Loading...