Argëtim

Policia ndalon një Lamborghini, por shikoni kush është shoferi ! (Video)

Shpërndaje

Policët janë vënë në ndjekje të një makinë Lamborghini, pasi ajo ka shkelur rregullat e qarkullimit rrugor.

Ndjekja përfundon shpejtë pasi vetë i zoti i makinës vendosë të hapë krahun dhe t’u bindet urdhrave të policisë.

Por momentin interesant fillon pikërisht këtu.

Asnjë nga policët nuk e priste.

Njeriu që drejtonte këtë makinë Lamborghini, ishte as më pak e as më shumë se heroi i madh, Batman.

Ose e thënë më saktë, ishte një njeri që kishte veshur veshjet e Batmanit për festë.

Policët jo vetëm që nuk i vunë gjobë, por madje i kërkuan edhe t’i bëjnë ndonjë fotografi, që të krenohen mes shokës, se kanë ndalur në rrugë Batmanin.

Shiko Videon:

Loading...