Portretet e akademikëve shqiptarë nga Maqedonia

Shpërndaje

Akademia Shqiptare Amerikane e Shkencave dhe Arteve, Nju Jork-Shkup, më 13 prill 2018 i nderon me titullin Akademik (post mortum) këta personalitete të shkencave dhe arteve:

Prof. Dr. Fadil Sulejmani
Prof. Dr. Masar Kodra
Prof. Dr. Remzi Nesimi
Prof. Dr. Xhevat Gega
Prof. Dr. Petro Janura
Prof. Dr. Ali Vishko
Prof. Dr. Rahmi Tuda
Prof. Dr. Asllan Selmani
Prof. Dr. Nexhat Abazi
Prof. Dr. Mahmud Hysa
Prof. Dr. Musli Halimi
Prof. Ismail Hoxha, kompozitor dhe pedagog i muzikës
Adem Kastrati, piktor akademik

Loading...