Pse Xhevat Ademi dhe Talat Xhaferi flasin maqedonisht në Parlament?

Shpërndaje

Gafurr Adili

Sot ne Parlamentin e FYROM:

Xhevat Ademi (deputet i DUI) flet maqedonisht,
Ndersa Syrja Rashidi (deputet i ASH) flet shqip,
Kurse, kur flet shqip kryetari i ASH-se, Z. Ziadin Sela, kryetari (spikeri) i Parlamentit te FYROM, Talat Xhaferri, kryetarit te ASH-se, Z. Ziadin Sela i thote: ZAVRSHITE…
Kush di te ma perktheje kete
“ZAVRSHITE” dhe…., edhe te me tregoje se si po flet spikeri Talat Xhaferri, shqip apo maqedonisht???/

Loading...