Publikohen “bomba” të reja për dy ish ministra të qeverisë VMRO-BDI, ja emrat e tyre!

Shpërndaje

Në Gjykatën themelore në Shkup ka vazhduar procesi gjyqësor kundër ish ministres së Kulturës, Elizabeta Kancevska Milevska dhe ish ministrit për transport dhe lidhje, Mile Janakievski. Në seancën e sotme janë publikuar pesë “bomba” si dëshmi kundër tyre, shkruan Gazeta Lajm.

“Neser do të shpallet tenderi, po bëj gjithçka që ta fitojë Betoni”, thuhet në njërën nga bisedat.

“Vetëm tua shesim teshat tua”, i thotë Janaimkievski Kancevska Milevskes në një incizim tjetër deri sa flasin për mungesë mjetesh.

Loading...