Qytetarët dhe policia e Maqedonisë angazhohen për gjetjen e dy policëve (Foto)

Shpërndaje

Zhdukja e dy pjesëtarëve të Policisë së Kosovës, ka bërë që banorë të shumtë të zonës së Hanit të Elezit të angazhohen në kërkimin për gjetjen e tyre.

Forcave të kërkim-shpëtimit të Kosovës i janë bashkuar përpos kosovarëve edhe banorë të Maqedonisë.

Kjo është bërë e ditur përmes profilit në Facebook, të Hani të Elezit.

Forcave të Kërkimit Shpëtimit të Republikës së Kosovës si dhe Qytetarëve të Hanit të Elezit dhe të Kaçanikut, sot ju janë bashkangjitur edhe Forcat Policore të Maqedonisë si dhe qytetarë të Maqedonisë.

Ata po vazhdojnë në kërkimin e dy policëve të humbur që nga nata e 28 Prillit.

Shpresojmë në gjetjen e tyre sa më të shpejt!

Loading...