Seanca e Kuvendit, Haradinaj në katër interpelanca (Drejtpërdrejt)

Shpërndaje

Kuvendi i Kosovës mban seancë plenare, në të cilën do të jenë në rend dite për diskutim pesë interpelanca dhe dhjetëra projektligje e propozim vendime tjera.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, do të përballet me deputetët në katër interpelanca, derisa në një interpelancë do të jetë ministri i Shëndetësisë, Uran Ismajli.

Loading...