Shkatërrohet përmendorja e dëshmorit të UÇK-së në Maqedoni, Ismet Bajrami

Shpërndaje

Është vandalizuar përmendorja e dëshmorit të UÇK-së, Ismet Bajrami, në fshatin Brezë në Malësinë e Karadakut të Shkupit.
Tani për tani nuk dihet kush ka kryer vandalizimin dhe motivin për këtë.
Banorët kanë dënuar ashpër këtë sjellje çnjerëzore ndaj përmendores së atyre që flijuan jetën për liri.

Loading...