MaqedoniTop Lajme

Shkup, zbulohet një laborator për kultivimin e kanabisit, arrestohen dy veta (VIDEO)

Shpërndaje

Sektori për Punë të Brendshme Shkup deri tek Prokuroria Themelore Publike ka dorëzuar padi penale ndaj personave S.K (25) dhe G.K (28), për shkak të ekzistimit të dyshimeve për kryerjen e veprës penale “prodhim të paligjshëm dhe lëshim në treg të lëndëve narkotike”.

Të paditurit gjatë këtij viti në mënyrë të paligjshme kanë blerë dhe instaluar sistemin laboratorik për prodhimin e kanabisit, nga e cila pas rritjes mund të fitohen lëndë narkotike si marihuana dhe të ngjashme, të cilën e kanë përgatitur për shitje në rajonin e Shkupit, njofton Telegrafi Maqedoni.

Nga policia njoftojnë se nga kontrollet tek të paditurit është gjetur 6.4 kilogram marihuan dhe 203 saksi të kanabisit.

S.K dhe G.K janë arrestuar dhe dorëzuar në stacionin policorë në Gazi Babë, ndërsa më poshtë keni pamje që policia ka publikuar gjatë arrestimit të dy personave.

Loading...