Shpërthen makina në lëvizje në Grupçin, zjarrfiksat e Tetovës parandalojnë tragjedinë (FOTO)

Shpërndaje

Sot në fshatin Grupçin ka shpërthyer zjarri tek makina në lëvizje, duke shkaktuar djegien e tërësishme të makinës, por fatmirësisht falë zjarrfiksave të Tetovës zjarri është parandaluar me kohë duke mos rrezikuar objektet përreth, njofton TetovaSot.

“Makina në levizje në fshatin Grupçin kaplohet nga zjarri, për t’i ikur asaj më të keqes zjarrfiksat e Tetovës me shpejtesi të madhe dhe intervenim efikas parandalojnë zjarrin të përhapet ka objektet meqënëse behëj fjalë për makinë me bombole gazi”, thekson për TetovaSot, komandati i zjarrfiksave të Tetovës, Uka Aliti.

Fatmirësisht nuk mbeti askush i lënduar nga ki incident.

Loading...