Të enjten protestë e re për Almirin gjatë vizitës së Hahn dhe Mogherinit në Shkup

Shpërndaje

Të enjten, më 19 prill, do të tubohemi para Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, ta përshëndesim z. Mogherini dhe z. Hahn, dhe t’i përkujtojmë se drejtësia në Maqedoni ka vdekur.

Për kohën e tubimit do të ketë informata plotësuese.

Loading...