Tensioni greko-turk, Athina çon forca ushtarake shtesë në ishujt e sherrit, Mediat gjermane: Po luani me zjarrin (VIDEO)

Shpërndaje

Greqia çon forca ushtarake shtesë në ishujt e pretenduar nga Turqia në detin Egje.

Tensioni ushtrak mes dy vendeve analizohet nga mediat gjermane dhe përshkruahet si një lojë me zjarrin.

Loading...