Tetovë, nxënësi shkonë në shkollë me thikë, lajmin e jep mësuesi

Shpërndaje

Dje rrethë orës 17.00, personi me iniciale Z.S. 64 vjeçar, i punësuar si mësues në Shkollën fillore ,,Bratsvo Migjeni,, në Tetovë, ka paraqitur në policinë e Tetvosë se në afërsi të kontejnerëve për mbeturina, në shkollë ka gjtur një thikë xhepi. Sipas tregimit të tij, thikën paraprakisht e ka hudhur një nxënës, i cili është vërejtur nga nxënësit tjerë, nëpër korridorë të shkollës duke e mbajtur në dorë.

Thika është fotodokumentuar, dhe me vërtetim është marë. Po punohet në zbardhjen e plotë të rastit.

Loading...