Thuaji lamtumirë baterisë së zbrazur. Ky smartphone rri 7 ditë me një karikim

Shpërndaje

Smartphone-i Blackview P10000 Pro ka një bateri të rikarikueshme prej 11 000 mAh që është pothuajse katër herë më e madhe se modelet aktuale të Android-it dhe Iphone.

Modelet aktuale të smartphone-ve nuk kanë qenë kurrë premtuese përsa i përket jetëgjatësisë së baterisë, pavarsisht premitneve se ato do përmirsohen.

Në realitet, megjithatë, bateria është zakonisht e zbrazur në fund të ditës.

Ky smartphone, me një bateri gjigande do jetë i aftë të qëndrojë ndezur për një javë pa u rikarikuar.

Samsung S9 i lëshuar kohët e fundit ka një bateri prej 3000 mAh dhe iPhone X 2716 mAh.

Loading...